Gratis naar de bioscoop in Apeldoorn?

JT Bioscoop in Apeldoorn gehoorproof!

In December 2011 heeft de JT bioscoop Apeldoorn een gebaar gemaakt naar mensen met een gehoortoestel. Zij hebben een bioscoopzaal ingericht met een FM systeem van Your Sense voor slechthorende mensen. Wanneer mensen gebruik maken van dit systeem, kunnen zij, als minderhorenden, optimaal genieten van de film en het geluid!

Slechthorend en naar de film!
Veel mensen met een gehoortoestel gaan (niet) meer naar de film. Een gehoortoestel helpt hen bij communicatie in het dagelijks leven. Echter, wanneer er sprake is van veel of luid geluid, laat het gehoortoestel het afweten. De drager hoort dan alleen maar een grote brij van geluid. Krakende snackverpakkingen, hoestende of pratende mede-filmkijkers, alles wordt op hetzelfde geluidsniveau versterkt.

Met een FM systeem hoort de slechthorende alleen het geluid van de film. De minderhorende draagt een neklus of een hoofdtelefoon. Deze zijn beschikbaar bij de balie van de bioscoop.
Your Sense
Your Sense is leveranier van gehoorondersteunende systemen, produkten voor geluidsmanagement en akoestische aankleding.

Kaartje terugverdienen?
Probeer het FM Systeem uit, schrijf een review en stuur deze naar info@y-sense.com. Je maakt dan kans, om het bedrag van je bioscoopkaartje terug te ontvangen!

Reactie achterlaten