Het team

Your Sense levert systemen voor mensen. Dit betekent dat niet het systeem, maar de mens centraal staat. De systemen van Your Sense staan in dienst van de bezoekers en gebruikers van de gebouwen waar Your Sense systemen heeft geïnstalleerd. De mensen bij Your Sense zijn technisch onderlegd. Maar nog belangrijker is, dat zij werkelijk oor hebben voor de klanten.

Tim Nicholl – technisch directeur

Tim Nicholl is technisch directeur. Hij is werkzaam op kantoor in Schotland. Tim heeft 30 jaar ervaring als technisch directeur. Zijn kennis van geluidssystemen is groot. Tim is niet alleen vakman op het gebied van techniek, hij is een sociaal man met een groot inlevingsvermogen. Deze combinatie zorgt dat Tim altijd het technische met het menselijke kan combineren!

Dimitri Lasscher – algemeen directeur

Dimitri Lasscher is algemeen directeur bij Your Sense. Hij is werkzaam op het kantoor in Nederland. Dimitri is afgestudeerd werktuigbouwkundige. Na zijn opleiding werden zijn functies vaak een combinatie van techniek/commercie. Dimitri is een echte mensenman, hij communiceert direct en denkt in oplossingen. Iedere dag ziet hij kansen en hij weet de mensen om zich heen hiervoor enthousiast te maken. Bezig met passie en geluid!