Geluid op kantoor

In een kantoorgebouw werken veel verschillende mensen in verschillende functies. Mensen presteren beter, wanneer het werkklimaat en het geluid op kantoor goed is. Het geluid is daar een belangrijk onderdeel van. Your Sense creëert een gezond en prettig geluidsklimaat.Om het gebouw ook compleet toegankelijk te maken voor slechthorenden, installeren wij ringleidingen in spreekkamers, op kantoor en in de lift. Wel zo veilig!

Akoestiek
Akoestiek is belangrijk. Slechte akoestiek voelt kil. Geluid klinkt minder prettig, het valt dood of klinkt schel. Your Sense kan door middel van een meting bepalen welke akoestische aanpassingen een ruimte nodig heeft. Wij bieden diverse akoestische objecten aan. Deze kunnen wij aanpassen aan uw smaak en uw interieur. Akoestiek op maat, noemen we dat!

Vergaderzaal
Vergaderingen vinden vaak plaats achter gesloten deuren. De informatie die wordt besproken is vertrouwelijk. Het is sympathiek, wanneer u voor minder horende collega’s of klanten een ringleiding systeem laat installeren. Zij kunnen met behulp van een ringleiding volop deelnemen aan de vergadering.

Een ringleiding systeem heeft als kenmerk dat het “geluid lekt”. Het signaal blijft niet in de ruimte maar bevindt zich ook buiten de vergaderruimte. Een infrarood systeem heeft dit nadeel niet. Met een infraroodsysteem bent u zeker, dat iedereen kan mee vergaderen op volle sterkte en dat al dat wordt besproken, in de vergaderruimte blijft!

Kantoortuinen
Vandaag de dag worden kantoorgebouwen vaak open ingericht. Veel mensen vinden het lastig, zich in deze open omgeving te concentreren. Zij ondervinden hinder van bijvoorbeeld pratende collega’s.
Kort gezegd maskeert een soundmasking systeem het geluid van gesprekken en geluiden zodat men geconcentreerd kan werken. Daarbij komt, dat ons soundmasking systeem de mogelijkheid biedt tot een intercomsysteem. Geluidsmaskering en intercomfunctie zijn dus geïntegreerd in een soundmasking systeem.

Soundmasking biedt vele voordelen:

  • 
Concentratie
  • Productiviteit
  • 
Privacy, in sommige branches een vereiste
  • Minder irritatie onder collega’s
  • Minder kans op gezondheidsklachten

Wanneer men hinder ondervindt van het buitenlawaai, sluit men de ramen. Hierdoor wordt een ruimte niet goed geventileerd. Slechte ventilatie kan hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen en ogen veroorzaken en kan zelfs leiden tot allergische reacties! 
Onze Soundmasking systemen beschikken over een omroepsysteem, zodat uw bedrijf ook nog eens veilig is.