Ringleiding voor de balie

Aantal slechthorenden groeit!
De gemiddelde leeftijd in Nederland neemt steeds meer toe en daarmee ook de mensen die een gehoorapparaat hebben. Veel mensen met een gehoorapparaat moeten letterlijk een drempel over voor zij een vraag durven te stellen  in een openbare ruimte, zoals een theater, bioscoop of gemeente. Een ringleiding voor de balie biedt uitkomst!

Als er aan de balie een ringleiding is, kan de persoon het signaal eenvoudig opvangen door het gehoortoestel  af te stemmen op het signaal welke bij de balie door de ringleiding wordt uitgezonden. Bij iedere balie is het eenvoudig een balie ringleiding te installeren. Er is slechts een klein kastje voor nodig om aan uw balie een ringleiding in werking te stellen, waarmee veel mensen direct en eenvoudig een geslaagde communicatie op kunnen zetten. Tegen lage kosten. Het is daarom voor elk openbaar bedrijf noodzakelijk om aan de balie een ringleiding te hebben voor slechthorenden.

Ook ontspannen in gesprek?

Mocht uw bedrijf nog aan geen enkele balie een ringleiding hebben en u ziet de voordelen ervan, vraagt u dan direct naar de mogelijkheden. De medewerkers van Your Sense staan voor u klaar. Neem telefonisch contact op met: 053 – 461 97 61 of mail naar info@y-sense.com