Loket ringleiding

Als u een gehoorapparaat draagt, merkt u dat u mensen slecht verstaat in openbare ruimtes. Als u een bezoekje brengt aan een gemeentebalie en daar is een ringleiding aanwezig, dan kunt u uw gehoorapparaat instellen naar de T-stand  zodat u de baliemedewerker goed kunt verstaan.

Als er bij een balie of loket geen ringleiding aanwezig is, dan bestaat er grote kans, dat er communicatieproblemen gaan voordoen. Niet verwonderlijk, want in grote ruimtes zijn er doorgaans veel bijgeluiden. Een klantvriendelijke gemeente voorkomt dat de burgers gegeneerd in de rij staan door aan het loket een ringleiding aan te brengen. Dat kan heel eenvoudig.

Maak het eenvoudiger
Bij het loket kan de ringleiding direct functioneren door het aanbrengen van een klein apparaatje onder de balie. Niet zichtbaar maar wel erg effectief. Ook voor uw medewerkers zal het werk aan door de loket ringleiding een stuk eenvoudiger worden. De kosten, die overigens erg meevallen, wegen altijd op tegen het gemak.

Bij een klantvriendelijke benadering in openbare ruimte hoort aan elk loket loket ringleiding aanwezig te zijn. Informeer daarom direct naar de mogelijkheden en bel met Your Sense: 053 461 97 61