Alarmsysteem slechthorenden

Het is in meerdere situaties verstandig om een alarmsysteem voor slechthorenden binnen bereik te hebben. In geval van een acuut gevaar, zoals bij brand,  helpt zo’n alarmsysteem voor slechthorenden ervoor om u op tijd te waarschuwen.

Flitslamp of Trilalarm

Denkt u daarbij aan een rookmelder die een hoog en hard alarmsignaal afgeeft of een systeem waarbij een flitslamp wordt geactiveerd. Een alarmsysteem voor slechthorenden behoedt u voor naderend onheil en waarschuwt u op tijd, zodat u tijdig maatregelen kunt treffen. Een van de bijzondere apparaatjes die vallen onder een alarmsysteem voor slechthorenden is een mechaniekje dat het signaal van een babyfoon versterkt en een trilalarm afgeeft.

Telefoneren

Zo hoeft u er nooit over in te zitten of u nu wel of niet iets heeft gehoord. Hetzelfde trilalarm is ook geschikt voor het detecteren van de bel van de telefoon. Zo kunt u gerust genieten van allerlei zaken zonder overgeconcentreerd te moeten zijn en altijd te moeten twijfelen aan uw hoor vaardigheid: of u nu wel of niet iets heeft gemist.

Zekerheid

Kies voor rust en zekerheid. Vertrouw met een gerust hart op een alarmsysteem voor slechthorenden van Your Sense. Bestellen is eenvoudig en gaat snel. Neem daarom meteen een kijkje in onze webshop of bel met één van onze medewerkers: 053 – 461 97 61. Zij adviseren u graag!