Akoestische platen

acousticpanels4U heeft last van vervelende echo (nagalm) in uw ruimte? Geluid klinkt scherp en onaangenaam. U wilt graag een prettiger geluidsbeleving maar u weet niet goed waar te beginnen of u maakt zich zorgen over de kosten.

Waarom gebruik maken van akoestische platen?

Om de akoestiek in uw ruimte te verbeteren, bevelen wij het gebruik van akoestische panelen aan. Your Sense kan akoestische panelen in diverse soorten, afmetingen en materialen aanbieden.

Daar zowel wanden als plafonds de grootste oppervlaktes in een ruimte zijn, zijn dit de perfecte plekken om te zorgen voor veel geluidsabsorptie. Hoe beter de geluidsabsorptie, hoe beter de spraakverstaanbaarheid. Wanneer de akoestiek in een ruimte prettig is, kunnen mensen zich beter concentreren. Er zal veel minder vermoeidheid optreden.

Kenmerken in te richten ruimte acousticpanels5

Iedere activiteit in een ruimte vraagt om een eigen akoestische oplossing. Wij verzorgen graag een nagalmmeting voor u om in kaart te brengen hoe uw akoestische situatie is. Het is daarnaast erg belangrijk om voor uzelf een aantal vragen te beantwoorden betreffende de ruimte:

Denk aan vragen als:

  • Welke activiteiten worden in de ruimte uitgevoerd?
  • Welke mensen maken voornamelijk gebruik van de ruimte? (jong, oud, zijn er speciale wensen of behoeften)
  • Wat zijn de kenmerken van de betreffende ruimte (groot, klein, inrichting, materiaalgebruik)

Aan de hand van de nagalmmeting en uw eigen bevindingen kunnen wij een advies voor u schrijven.

Wij denken aan u en aan de wereld

Als Your Sense vinden we het belangrijk dat mensen zich comfortabel voelen in hun (werk)omgeving. Nu maar ook later. Daarom werken wij aan een bewust productiebeleid. Op het gebied van akoestische producten betekent dit, dat onze akoestische platen gemaakt zijn van gerecycled materiaal. De cirkel is rond.

Your Sense vindt, dat een prettige geluidsomgeving voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn. Daarom hanteren wij scherpe tarieven.

Vraag nog vandaag uw prijs aan en laat u verrassen!